Maak kennis met onze nieuwe collega: Edwin!
/
/
Maak kennis met onze nieuwe collega: Edwin!

We zijn verheugd om onze nieuwe collega, Edwin, aan jullie voor te stellen! Edwin is begonnen als stagiair en gaat nu aan de slag als softwareontwikkelaar bij aXtion!

Zou je jezelf kort kunnen voorstellen?

Mijn naam is Edwin en ik ben 28 jaar oud. Voordat ik ben begonnen met deze baan heb ik verschillende studies uitgeprobeerd. Uiteindelijk heb ik de studie HBO ICT software ontwikkeling afgerond. Dit was een bewuste keuze, omdat ik het leuk vind om bezig te zijn met programmeren en puzzelen. Daarnaast game ik veel en luister ik graag muziek.

Hoe ben je bij ons gekomen?

Dat is een grappig verhaal. Mijn vriendin heeft aan het begin van dit schooljaar een project gedaan in samenwerking met Umaco. Dit klonk erg interessant en aangezien ik zelf nog een afstudeerstage zocht, vroeg ik of het bedrijf nog mensen zocht. Gelukkig was dit het geval bij aXtion. Ik mocht daar mijn afstudeerstage doen en heb nu een contract gekregen waardoor ik ook na mijn stage bij aXtion blijf!

Waarom heb je er voor gekozen om na je afstudeerstage verder te gaan bij aXtion?

De ervaringen die ik hier heb opgedaan tijdens mijn afstudeerstage waren erg positief. Het is een leuk bedrijf om bij te werken. Het project waarmee ik bezig was tijdens mijn afstuderen was ook erg interessant. Ik was namelijk bezig met het opnieuw ontwerpen van een applicatie die met Lode ergometers kan communiceren. Ik wil graag verder bouwen aan het project en de applicatie nog beter maken.

Wat trok je aan bij deze functie?

Ik vind het leuk om zelf te bepalen hoe een opdracht ingevuld wordt. Het einddoel is namelijk om een applicatie te bouwen, maar ik mag zelf bepalen hoe de implementatie van die applicatie eruit ziet. De focus ligt op kwaliteit over kwantiteit, in verband met de onderhoudbaarheid. Dat vind ik vooral belangrijk. Het ontwikkelen van software is iets dat mij aanspreekt en ik kijk er naar uit om daarmee verder te gaan, zowel in dit project als andere projecten.

Hoe zou je jezelf omschrijven binnen het bedrijf?

Aan de ene kant werk ik best wel zelfstandig: als iemand mij vraagt om een (deel van een) applicatie te ontwerpen of te bouwen dan kan ik dat prima doen. Aan andere kant werk ik graag samen. Wanneer ik een goed idee heb, overleg ik dat met de andere ontwikkelaars zodat we een weloverwogen keuze kunnen maken.

Edwin is vanaf 5 februari begonnen met zijn baan bij aXtion en gaat zich dus bezighouden met softwareontwikkeling. We wensen Edwin veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging en wellicht zie je hem in de toekomst vaker voorbij komen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart