Diensten

‘Al 15 jaar staat softwareontwikkeling bij ons centraal.’

Bent u op zoek naar een softwarebedrijf in hart en nieren? Werkt u graag samen met een organisatie die ruime ervaring heeft in het ontwikkelen van webapplicaties?

aXtion is een erkend software ontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. U kunt bij aXtion terecht voor geavanceerde IT-oplossingen die aantoonbare toegevoegde waarde leveren op het gebied van informatiemanagement.

Naast het ontwikkelen van software biedt aXtion u ook technische ondersteuning. Onze service houdt niet op bij de oplevering van uw (ver)nieuw(d)e software. Vanaf het eerste gesprek nemen wij u mee in het project. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op, bewandelen wij het traject en na afronding van de opdracht staan wij nog steeds voor u klaar.

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling houdt zich bezig met het omzetten van een vraagstuk of probleem uit het dagelijks leven naar een computerprogramma. U ziet deze ontwikkeling bij aXtion terug in projecten als BergOp en ODIS.

De keuze is reuze als het gaat om softwareontwikkeling. Wilt u een webapplicatie of liever de voordelen van een desktopapplicatie? Of misschien bent u wel een voorstander van SaaS-applicaties. Welke richting u ook op wilt, de oplossingen van aXtion worden gekenmerkt door flexibiliteit, gebruikersgemak en een maximale return on investment. Samen met u kijkt aXtion naar de best passende oplossing.

aXtion richt zich daarbij op de IT-architectuur, -processen, -applicaties en -infrastructuur. aXtion biedt organisaties een compleet scala aan diensten op deze terreinen. Van haalbaarheidsstudies en procesanalyses tot implementatie en onderhoud.

Voorbeelden van onze mogelijkheden zijn:

  • Webapplicatie
  • SaaS (Software as a Service)
  • Desktopapplicatie
  • Mobiele applicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart