Over aXtion

/
Over aXtion

aXtion BV

‘aXtion BV werkt aan opdrachten die ertoe doen.’

Innovatieve IT-oplossingen

aXtion BV richt zich op het bedenken van innovatieve IT-oplossingen. Er wordt gefocust op IT-architectuur, -processen, -applicaties en -infrastructuur. Elke dag opnieuw is aXtion BV bezig met het verbeteren van het gebruikersgemak en het personaliseren en optimaliseren van applicaties.

Naast het ontwikkelen van software heeft aXtion BV door de jaren heen specifieke kennis opgebouwd. Denk hierbij aan digitale vragenlijsten, effectmetingen bij vragenlijsten, ondersteuning van complexe werkprocessen, ontsluiten van data uit medische apparatuur voor diverse toepassingen en een ruime kennis over de zorg en overheid. aXtion BV vindt het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten binnen het vakgebied. Betrouwbaar op het gebied van software ontwikkeling, maar ook met onze helpdesk en bijbehorende diensten waarmee onze klanten ontzorgd worden.

Over ons

aXtion BV (aXtion) is een ICT organisatie gericht op innovatieve projecten in zorg en welzijn. De oplossingen van aXtion BV worden gekenmerkt door flexibiliteit, gebruikersgemak en een maximale return on investment. aXtion BV is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Lode Holding BV neemt deel in bedrijven die actief zijn op het gebied van Life Science. Kernbegrippen daarbij zijn de medische technologie, zorg en een gezonde leefomgeving. Het benutten en vergroten van de synergie tussen de participaties wordt daarbij actief nagestreefd. Naast aXtion BV maken Lode BV, ProCare BV, Umaco BV en Omnium BV onderdeel uit van Lode Holding BV. aXtion BV levert organisaties geavanceerde IT-oplossingen die ondernemingen aantoonbare toegevoegde waarde leveren op het gebied van informatiemanagement. aXtion BV richt zich daarbij op de IT-architectuur, processen, applicaties en infrastructuur. aXtion BV biedt organisaties een compleet scala aan diensten op deze terreinen. Van haalbaarheidsstudie en procesanalyses tot implementatie en onderhoud.

Organisatie

aXtion BV is van oorsprong een softwarebedrijf uit Emmen. Het bedrijf streeft naar innovatieve ICT-oplossingen en kenmerkt zich door het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Vanaf 2004 is aXtion BV volledig opgezet als een projectorganisatie voor softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt aan opdrachten die ertoe doen: onze klanten zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun klanten. Om hen daarbij te helpen richt aXtion BV zich op IT-architectuur, -processen, -applicaties en -infrastructuur. Vaak staat een webapplicatie niet alleen. Daarom kan aXtion BV haar klanten ook bedienen in mobiele en PC-applicaties. De oplossingen van aXtion BV worden gekenmerkt door flexibiliteit, gebruikersgemak en een maximale return on investment.

Deze toewijding blijft niet onopgemerkt en in 2009 wordt aXtion BV onderdeel van Lode Holding BV, een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met diensten op het gebied van Life Sciences. Het jaar daarop verhuist aXtion BV naar Groningen en vestigt zich in het pand van Lode Holding, Zernikepark 16d; u bent harte welkom.

Vanaf 2012, nadat Lode Holding het volledige eigendom over aXtion heeft verkregen, is aXtion BV samen met haar zusterorganisaties Lode BV, ProCare BV en Umaco BV onderdeel van Lode Holding. Met een rijke ervaring, historie en een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van Life Sciences is Lode Holding al meer dan 70 jaar een toonaangevende partner. Lode Holding wil een bijdrage leveren aan de medische technologie, zorg en een gezonde leefomgeving en daarbij een betrouwbare partner zijn. Betrouwbaar voor de klanten, samenwerkingspartners én voor de eigen mensen. Een gezonde omgeving voor iedereen waar eenieder zichzelf kan ontwikkelen en gedreven wordt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Bij Lode Holding zijn we ervan overtuigd mensen te kunnen helpen met hun gezondheid, vitaliteit en prestatievermogen door ze goed en voldoende te laten bewegen. We zetten daarom onze kennis en expertise op het gebied van menselijk bewegen enerzijds in om bewegen betrouwbaar en nauwkeurig te meten, te monitoren en te ondersteunen en anderzijds om met de meetgegevens van het bewegen de gezondheid, vitaliteit en prestatievermogen van mensen te verbeteren. De visie van aXtion BV is hiermee nauw verweven.

Partners

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart