Werken bij

/
Werken bij

Werken bij

‘Bij aXtion BV kom je als werknemer helemaal tot je recht.’

Werken bij aXtion BV betekent:

  • Werken in een toegewijd multidisciplinair team
  • Werken binnen de diversiteit die Lode Holding biedt en een grote variëteit aan opdrachten
  • Informele werksfeer
  • Veel mogelijkheden om te leren en verantwoordelijkheid te nemen
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Werken aan eigen applicaties en opdrachten die ertoe doen: onze klanten zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun klanten
  • De volle breedte maak je mee: IT-architectuur, -processen, -applicaties en –infrastructuur

Voor een impressie van ons bedrijf, zie onderstaand filmpje.

Op kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. aXtion BV is onderdeel van Lode Holding BV en heeft intern een belangrijke rol en verantwoordelijkheid: samen versterken de dochterbedrijven Lode BV, ProCare BV, Umaco BV, Omnium BV en aXtion BV elkaar.

Wil jij meewerken aan de nieuwste innovaties en ontwikkelingen? Zijn de woorden ambitieus, grensverleggend en probleemoplossend jou op het lijf geschreven? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) open staan.

Heeft de frontend/backend geen geheimen voor jou? Gaat het bedenken en tot uitvoering brengen van slimme toepassingen voor technische en praktische IT vraagstukken jou van nature goed af? Heb je gevoel voor de wensen van zowel de opdrachtgever als de gebruikers van applicaties? Heb je bovendien een sterke affiniteit met toepassingen in de gezondheidszorg/sport en heb je bij voorkeur een opleiding in de richting ICT/informatica op HBO niveau?

Solliciteer dan nu! aXtion is doorlopend op zoek naar softwareontwikkelaars voor zowel frontend als backend. Je kunt solliciteren door jouw CV en motivatie te sturen via onderstaande button t.a.v. Marita Kapper.

Staan er geen passende vacatures open, maar denk jij wel dé persoon te zijn voor onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie en vertel ons waarom jij bij ons past en wij bij jou.

Mail naar info@axtion.nl t.a.v. Marita Kapper.

Stage

aXtion BV hecht veel waarde aan innovatie, groei en ontwikkeling en daar pas jij als stagiair(e) of afstudeerder goed bij. Wij zijn van mening dat jij niet alleen kan leren van ons, maar wij ook van jou.

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires en afstudeerders die ons team komen versterken. Dus wil jij groeien, jezelf ontwikkelen en je nog verder verdiepen in het thema van je opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stagefuncties die we doorgaans hebben zijn gericht op ICT, daarbij zijn er stageplekken voor:

  • Systeembeheer (MBO niveau 3 of 4)
  • Softwareontwikkelaar (web ontwikkeling PHP en/of Javascript) (MBO 4 / HBO)
  • Softwareontwikkelaar (desktop ontwikkeling C#) (MBO 4 / HBO)

Mail jouw CV en motivatie naar info@axtion.nl t.a.v. Jessica van Genderen en dan nemen wij spoedig contact met jou op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart