Lode Holding 75 jaar, reden voor feest!
/
/
Lode Holding 75 jaar, reden voor feest!

Lode Holding 75 jaar, reden voor feest!

Op 22 september was aXtion minder goed bereikbaar dan klanten van ons gewend zijn. Wij vierden namelijk de hele dag en avond ons jubileum! We gingen op avontuur door de regio. Daar deden we onder andere een maisdoolhof van bijna 3 voetbalvelden groot en met 4 kilometer paden aan en leerden we alles over jenever stoken en bier brouwen bij de Graan Republiek, om vervolgens uit te komen bij De Toekomst in Scheemda. In de voormalige strokartonfabriek van dit erfgoedpark genoten we van een heerlijk diner, vermaakten we ons de hele avond in roaring twenties style en gingen er heel wat voetjes van de vloer. Wat een gave manier om met elkaar deze mijlpaal te vieren!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart