aXtion kijkt terug op geslaagde Campus Trail
/
/
aXtion kijkt terug op geslaagde Campus Trail

aXtion kijkt terug op geslaagde Campus Trail

Op 15 september renden er na het startschot van de burgermeester van Groningen meer dan 500 hardlopers door ons gebouw, waaronder 15 collega’s! De Campus Trail was de aanleiding: een jaarlijks terugkerende run door de gebouwen van Groningen Campus. Meedoen of aanmoedigen, beide een mooie manier om met je collega’s actief te zijn. De start én finish waren in onze voortuin ter ere van het 75 jarig bestaan van de Lode Holding groep waar aXtion onderdeel van is. aXtion is niet zomaar gevestigd op de Campus: veel samenwerkingen en innovaties vinden plaats in de driehoek van wetenschap, studenten en bedrijfsleven.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart