StroomOp uitgebreid met web-versie en nieuwe versie app!
/
/
StroomOp uitgebreid met web-versie en nieuwe versie app!

StroomOp uitgebreid met web-versie en nieuwe versie app!

De afgelopen periode heeft aXtion de web-versie opgeleverd van StroomOp. StroomOp is een project in beheer van JeugdZorg Nederland (samen met tal van andere partners), gefinancierd door het ministerie van VWS. Het doel van het project is het verbeteren van de complexe Jeugdzorg. Met de web-versie kunnen gebruikers ook vanaf een vaste PC vragenlijsten invullen. In een nieuwe versie van de app is het daarnaast nu mogelijk dat push notificaties worden uitgestuurd, bijvoorbeeld als herinnering van nog openstaande vragenlijsten. Hiermee kan de respons vergroot worden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart