Ciro nieuwe gebruiker Fit4Cure in onderzoek naar COPD 
/
/
Ciro nieuwe gebruiker Fit4Cure in onderzoek naar COPD 

Ciro nieuwe gebruiker Fit4Cure in onderzoek naar COPD 

Ciro is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische longaandoeningen zoals COPD en astma, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. Ciro gaat Fit4Cure’s geavanceerde trainingsplatform dat monitoring op afstand mogelijk maakt gebruiken in een onderzoek. Hierdoor kunnen patiënten, zelfs wanneer ze thuis zijn, nauwkeurig worden gevolgd en kunnen de behandelaars de voortgang en gezondheidsparameters beoordelen. Dit zal de effectiviteit van de longrevalidatie aanzienlijk verbeteren en de patiënten in staat stellen om langer en effectiever te trainen, namelijk gedurende 16 weken in totaal. aXtion is de ontwikkelaar van het softwareplatform en onderhoud deze.  

Beweging speelt een cruciale rol in de behandeling van chronische longaandoeningen, zoals COPD, en de ontwikkeling van effectieve revalidatieprogramma’s is van vitaal belang voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten. Normaal gesproken brengt een COPD-patiënt een langere periode door in het revalidatiecentrum voor hun longrevalidatie. In deze studie met een nieuwe aanpak, zullen ze 8 weken doorbrengen in de revalidatiesetting bij Ciro en trainen ze vervolgens 8 weken thuis met Fit4Cure. 

Dat patiënten in deze studie vervroegd naar huis kunnen, heeft voor de patiënten zelf ook voordelen. De patiënt kan weer terug naar zijn of haar vertrouwde omgeving en door thuis te trainen, kunnen COPD-patiënten hun trainingsroutine aanpassen aan hun eigen schema en behoeften. Ze hoeven niet te reizen naar een klinische instelling, wat tijd en energie bespaart, vooral als ze beperkt zijn in hun mobiliteit door hun longaandoening. Daarnaast geeft het vertrouwen dat ze de eigen regie over hun gezondheid op kunnen pakken en dat de zorgverlener op afstand. Meer weten? Kijk op www.fit4cure.nl.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart