Certificeringen kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid voor aXtion voortgezet 
/
/
Certificeringen kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid voor aXtion voortgezet 

Certificeringen kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid voor aXtion voortgezet

Deze week zijn aXtion en de andere bedrijven binnen de Lode Holding groep onderworpen aan een intensieve externe audit op het gebied kwaliteit en patiëntveiligheid, uitgevoerd door Notified Body Dekra. Deze externe audit erg goed verlopen en daarmee zijn de certificeringen die in 2021 zijn afgegeven op het gebied van kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid wederom voortgezet! Dat is belangrijk, want aXtion maakt en onderhoudt veel software met impact op de patiëntveiligheid. Ook verbeteren we continu onze kwaliteit: ons kwaliteitssysteem dwingt dit af en dat komt weer ten goede aan onze klanten.

Naast certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging voor o.a. de zorg (ISO27001 en NEN7510), is aXtion ook gecertificeerd voor de normen waaraan fabrikanten en (toe)leveranciers van medische hulpmiddelen moeten voldoen (ISO 13485) en algemene normen voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001). Zusterbedrijf Lode heeft met het doorstaan van deze externe audit de certificering voor het op de markt brengen van medische hulpmiddelen (MDD en MDR) voortgezet, eveneens een hele prestatie! aXtion maakt en onderhoudt de software van de Lode-producten en dus moet aXtion ook conform de MDR werken.

 
 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart