Vitaliteit en gezondheid bij aXtion 
/
/
Vitaliteit en gezondheid bij aXtion 

Vitaliteit en gezondheid bij aXtion

aXtion werkt niet alleen aan producten en diensten voor de gezondheidszorg, we werken ook aan onze eigen gezondheid! Vanaf oktober 2022 doet aXtion mee aan het Vitaliteitsprogramma ‘Goed gaan!’ begeleid door het Omnium. Alle collega’s konden meedoen aan een gezondheidsmeting. Vanuit het verkregen inzicht in je persoonlijke gezondheid, is een individueel traject om aan eigen vitaliteitsdoelen te werken één van de opties. Daarnaast zijn er groep-sessies waar je aan mee kunt doen. De nadruk ligt daarbij op mentale gezondheid zoals balans en omgaan met stress. Ook is er aandacht voor beweging: vanaf maart vond de lunchwalk challenge plaats. Nu is het ook tijd om aan de slag te gaan met onze voeding. Deze week doet aXtion mee aan de suiker challenge: 7 dagen eten en drinken zonder suiker!

 
 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart