Fit4Cure platform groeit gestaag! 
/
/
Fit4Cure platform groeit gestaag! 

Fit4Cure platform groeit gestaag!

In september 2022 werd Fit4Cure geïntroduceerd. Inmiddels zijn er in Nederland en België 8 studies actief, waar 15 zorginstellingen bij betrokken zijn die werken met het platform. Dat gaat in totaal om 240 trajecten waarvan er inmiddels meer dan 50 zijn afgerond! Als ontwikkelaar en beheerder betekende dat een intensieve periode voor aXtion. Inmiddels zijn er legio trainingsprotocollen beschikbaar in het platform. Ook is de communicatie tussen platform en devices zoals fietsergometers en sensoren uitgebreid en verbeterd.

Fit4Cure is ontwikkeld voor de revalidatie rondom een life-event, zoals een operatie. Door voorafgaand aan een operatie te trainen onder professionele begeleiding en nadien ook, is er minder kans op complicaties en een grotere kans op een sneller herstel. De professionals zoals de behandelend arts en de fysiotherapeut kunnen de trainingsdata inzien, de patiënt monitoren en de trainingen aanpassen op afstand met behulp van het softwareplatform. Meer weten? Neem contact op via Fit4Cure.

 

 
 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart