Eerste prototype ArmCoach4Stroke is een feit! 
/
/
Eerste prototype ArmCoach4Stroke is een feit! 

Eerste prototype ArmCoach4Stroke is een feit!   

aXtion ontwikkelt samen met zusterbedrijf Umaco een softwareplatform voor ArmCoach4Stroke. Voor mensen die een herseninfarct hebben gehad maakt ArmCoach4Stroke het trainen en monitoren van beweging in de thuissituatie mogelijk door gebruik van sensoren en het platform. Belangrijk, want daardoor hebben zij regie over hun herstel en kunnen bijvoorbeeld sneller weer zelfstandig een kopje koffie maken en drinken. Het project is een samenwerking met Erasmus MC, TU Delft, Universiteit Twente, Amsterdam UMC, Rijndam Revalidatie en 2M Engineering. Deze maand bereikten we een fantastische mijlpaal: het testen van het eerste prototype. Onze partners gaan het prototype gebruiken om onderzoek te doen met patiënten. Deze onderzoeken leveren weer input om het concept door te ontwikkelen. Weer een mooie stap om revalidatie thuis mogelijk te maken!

aXtion levert software, data- en systeemkoppelingen voor uiteenlopende revalidatietoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn de Lode Cardiac Rehab Manager (LCRM) en Lode Ergometry Manager (LEM) en het softwareplatform Fit4Cure.

 
 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart