Gelukkig Nieuwjaar! 
/
/
Gelukkig Nieuwjaar! 

Voor ons wordt het een heel bijzonder jaar. Dit jaar is het namelijk 75 jaar geleden dat Freerk Lode begint met Lode’s Instrumenten NV aan de Oosterstraat 38 te Groningen. Het is de start van de productie en op de markt brengen van ’s werelds eerste ergometer. De start van wat inmiddels is uitgegroeid tot Lode Holding met maar liefst 5 dochterbedrijven, waar elke dag in het teken staat van menselijk bewegen en presteren. Al 75 jaar.   

De ergometer produceren we nog steeds en deze is inmiddels wereldwijd de gouden standaard. In 75 jaar zijn er vele vernieuwingen, verbeteringen en uitbreidingen geweest.  Zo draagt aXtion hieraan bij met de ontwikkeling van de software op de ergometer, en leveren we een hoogwaardig aanbod aan producten en diensten op het gebied van leefstijl, sport, preventie en zorg. 

De gouden standaard konden we alleen worden doordat we samenwerken. Samen worden we sterker en lopen we voorop. Op een geheel eigen wijze waarin kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop staan, zodat ieder zichzelf kan ontwikkelen en gedreven wordt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. 

We zijn trots dat we ons in die 75 jaar hebben ontwikkeld tot een gerenommeerd merk dat een belangrijke bijdrage levert aan het verbeteren van de gezondheid en prestaties van mensen over de gehele wereld. Daarom besteden we in het jubileumjaar 2023 aandacht aan de geschiedenis van Lode Holding. We vertellen verhalen van partners en medewerkers en natuurlijk vieren we ons jubileumfeest! 

 
 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart