Gezondheids- en patiëntgegevens veilig bij aXtion 
/
/
Gezondheids- en patiëntgegevens veilig bij aXtion 

Gezondheids- en patiëntgegevens veilig bij aXtion

Afgelopen dagen werd aXtion door certificeringsinstantie LQRA onderworpen aan de jaarlijkse externe audit in het kader van cyber security en informatiebeveiliging. Deze audit is met succes doorlopen. Daarmee is wederom bewezen dat aXtion de processen en de controles heeft om veilig(e) software te ontwikkelen, om informatie in ons beheer te beschermen en onze overige dienstverlening zoals de helpdesk te beheersen. Onze ISO27001 en NEN7510 certificeringen worden dan ook voortgezet en dat is belangrijk omdat onze klanten vaak werken met gevoelige data.

Volgens de auditor hebben we het bij aXtion ‘netjes in de vingers’ en ligt er een mooie basis om verder te werken aan onze ambities. De auditor prees onze aandacht voor continue verbetering.

ISO 27001 is de internationale en wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De NEN 7510 is een nationale (dus Nederlandse) norm, specifiek toegespitst op organisaties die te maken hebben met persoonlijke gezondheidsinformatie (dus zorginstellingen en hun dienstverleners).

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart