IamYu: Zorg op maat door inzicht 
/
/
IamYu: Zorg op maat door inzicht 

IamYu: Zorg op maat door inzicht 

Meer dan de helft van de jongeren in de jeugdzorg is ontevreden over hun inspraak in hun behandelingstraject. IamYu is gestart door een groep zorgprofessionals, jongeren en onderzoekers die gelooft dat technologie inzicht, eigenaarschap & zorg op maat kan ondersteunen. In opdracht van hen ontwikkelt aXtion een maatwerkplatform voor zorgprofessionals en jongeren. In dit maatwerkplatform is het mogelijk om door zorgprofessionals en jongeren gezamenlijk vragenlijsten te ontwerpen en in te plannen. Het platform biedt ook de mogelijkheid om resultaten in te zien van vragenlijsten die in een behandeltraject zijn afgenomen. Dit met als doel om: 

  • Te meten wat belangrijk is 
  • Veranderingen te leren begrijpen 
  • Patronen en belangrijke momenten te leren herkennen 

Door intensieve samenwerking met alle betrokkenen wordt IamYu ontwikkeld voor en door de eindgebruikers. aXtion is er trots op dat door de realisatie van het platform een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan meer inzicht in het persoonlijke behandeltraject van een jongere.  

Meer informatie over het platform IamYu is te vinden op: https://www.iamyu.nl/

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart