Succesvolle lancering ODIS testsysteem bij Arbo Unie
/
/
Succesvolle lancering ODIS testsysteem bij Arbo Unie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op alle testlocaties van de Arbo Unie is vandaag de gloednieuwe online SaaS versie van het ODIS (Occupational Diagnostic and Interpretation System) testsysteem succesvol gelanceerd. Arbo Unie ontwikkelde deze nieuwe versie van de reeds gebruikte testapplicatie in samenwerking met softwareontwikkelaar aXtion en met ProCare als leverancier. ODIS wordt gebruikt voor het efficiënt uitvoeren en verwerken van medische keuringen door keuringsartsen en assistenten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veilig en toekomstbestendig

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ODIS werd al gebruikt door de Arbo Unie maar wordt nu als SaaS (Software as a Service) versie aangeboden. Dit heeft als groot voordeel dat de applicatie nu via de cloud toegankelijk is, door aXtion onderhouden wordt en voldoet aan de strenge privacywetgeving die in de zorg geldt. Om dit mogelijk te maken is er een jaar lang intensief samengewerkt tussen Arbo Unie, aXtion en ProCare. En met succes: “Deze nieuwe versie van ODIS voldoet aan alle veiligheidseisen, is flexibeler en meer gericht op de toekomst. Reden voor een feest!” aldus Annelies Wolters, directeur van aXtion.

[/vc_column_text][vc_column_text]

ODIS: Meerdere testen in één systeem

[/vc_column_text][vc_column_text]Medische bedrijfskeuringen bestaan vaak uit meerdere testen, bijvoorbeeld testen voor gehoor, zicht en urine. Met het ODIS softwarepakket worden de uitkomsten van al deze testen opgestart en verwerkt in één systeem. Een testsysteem zoals ODIS levert voor Arbo Unie, die zo’n 1,2 miljoen werkenden en ruim 12.000 organisaties ondersteunt bij werk en gezondheid, een enorme tijdswinst op.[/vc_column_text][vc_column_text]

Uitrol bij andere arbodiensten en bedrijven

[/vc_column_text][vc_column_text]

De Arbo Unie is de eerste arbodienst die over is op de nieuwe versie van ODIS. Momenteel zijn aXtion en ProCare bezig met de doorontwikkeling van het systeem, zodat het ook geschikt is om door andere arbodiensten en bedrijven gebruikt te worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart