aXtion ontwikkelt samen met het UMCG een softwareoplossing
/
/
aXtion ontwikkelt samen met het UMCG een softwareoplossing

aXtion ontwikkelt samen met het UMCG een softwareoplossing voor het Move2Innovate project. De data uit alle beweeg- en inspanningslaboratoria van het UMCG worden in Move2Innovate ontsloten voor bijvoorbeeld onderzoek of de validatie van nieuwe producten. Recent is de eerste demo gegeven van dit project.

Move2Innovate is een proeftuin voor bedrijven met nieuwe producten op het snijvlak van gezondheid en bewegen. In deze proeftuin kunnen zij producten op de proef stellen en wordt de lancering van het nieuwe product naar de markt versterkt/verkort. 

In samenspraak met de eindgebruikers van de samenwerkingspartners wordt de softwareoplossing steeds verder geperfectioneerd. Wij zijn trots dat wij voor het mogelijk maken van deze ontwikkeling bij de Europese Unie, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en SNN mogen zijn.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart