Somt

/
Somt

SOMT

Bij de enige universiteit voor fysiotherapie die Nederland rijk is, zijn aXtion BV en ProCare BV samen aan de slag. We leveren en onderhouden een uitgebreide meetstraat en bouwen en implementeren een dataplatform. ProCare BV levert de meetapparatuur en aXtion BV maakt de applicatie voor de meetapparatuur om de data uit te lezen.

De meetstraat wordt gebruikt voor een groot onderzoek. Gedurende 10 jaren gaat SOMT de gezondheid volgen van 2.100 gezonde mensen. Zij willen daarbij onderzoeken wanneer kwetsbaarheid optreedt in de gezondheid, om hier de voorspellers van te ontdekken. Dit kan vervolgens weer ingezet worden voor preventie.

Van alle personen die de meetstraat doorlopen wordt data verzameld. Dit wordt opgeslagen in de database van aXtion BV met als doel om daar later een platform van te maken waar de onderzoekers alle data uit kunnen halen.

Kracht van aXtion BV

  • Koppeling van software met meetapparatuur voor het uitlezen en opslaan van data;
  • Verwerken en opslaan van data, gericht op onderzoek;
  • Combinatie van slimme IT, meetapparatuur en diensten zoals onderhoud, helpdesk en kennisoverdracht.

Meer weten?

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen bij uw specifieke onderzoek? Of heeft u een andere vraag naar aanleiding van deze softwareoplossing? Neem dan contact op via dit contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart