header-logo

Projecten

Projecten

project category ODIS

ODIS is een combinatie van een PC-applicatie en een webapplicatie. Vanuit de PC-applicatie worden medische apparaten, die gekoppeld zijn aan de pc, aangesproken met de gegevens vanuit een centrale database. Wanneer uiteindelijk de testresultaten vanuit de PC-applicatie zijn weggeschreven in een centrale database dan zijn ze voor de beoordeling weer op te vragen vanuit de webapplicatie.

LEES MEER
project category RDI (Research Data Infrastructuur)

RDI-project: Op weg naar een goede Research Data Infrastructuur!

LEES MEER
project category TNO Takecare

TNO Takecare is een webapplicatie wat ontwikkeld is voor het onderzoek Takecare wat uitgevoerd wordt door het UMCG. Hier is een vernieuwde versie van ontwikkeld met daarin verwerkt het maken en versturen van vragenlijsten in de applicatie zelf. In tegenstelling tot het Project bij het UMCG waar met een koppeling met Questback wordt gemaakt voor de vragenlijsten.

LEES MEER
project category Online Contact

Het project 'Online contact' en het project 'Verzoamelstee', zijn twee projecten die gezamenlijk gebruik maken van dezelfde mobiele applicatie. Door deze slim in te richten kon met minimale aanpassingen aan beide vragen worden voldaan zonder dat hier een volledig andere mobiele applicatie voor gebouwd hoefde te worden. De project zijn zowel voor tablet als voor de smartphone beschikbaar.

LEES MEER
project category UMCG Takecare

UMCG Takecare is een webapplicatie wat ontwikkeld is voor het onderzoek Takecare wat uitgevoerd wordt door het UMCG. Deze webapplicatie ondersteund het onderzoek in een gestructureerde en beheersbare wijze van het uitvoeren van het onderzoek en het verzamelen van data.

LEES MEER
project category IndiRock

Software ontwikkeling om van Meetdata een rockerprofiel te maken. Binnen het UMCG wordt meetdata verzameld t.b.v. het adviseren van de juiste afwikkeling van de schoen ter bestrijding aan de ontstane kalchten. Dit samen met OIM. In dit project streven we na om dit alles te automatiseren en slimmer te verwerken waardoor er een beter onderbouwde berekening gedaan kan worden gedaan van de beoogde afwikkeling en daarbij als uitkomst een 3D file die uiteindelijk geprint kan worden.

LEES MEER
scroll to top