Expertise

/
Expertise

aXtion BV

Over ons

aXtion BV (aXtion) is een ICT organisatie gericht op innovatieve projecten in zorg en welzijn. De oplossingen van aXtion worden gekenmerkt door flexibiliteit, gebruikersgemak en een maximale return on investment. aXtion is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Lode Holding BV neemt deel in bedrijven die actief zijn op het gebied van Life Science. Kernbegrippen daarbij zijn de medische technologie, zorg en een gezonde leefomgeving. Het benutten en vergroten van de synergie tussen de participaties wordt daarbij actief nagestreefd. Naast aXtion BV maken Lode BV, ProCare BV en Umaco BV onderdeel uit van Lode Holding BV. aXtion levert organisaties geavanceerde IT-oplossingen die ondernemingen aantoonbare toegevoegde waarde leveren op het gebied van informatiemanagement. aXtion richt zich daarbij op de IT-architectuur, processen, applicaties en infrastructuur. aXtion biedt organisaties een compleet scala aan diensten op deze terreinen. Van haalbaarheidsstudie en procesanalyses tot implementatie en onderhoud.
0
Vragenlijsten
0
Vragenlijsten
0
Vragenlijsten

Organisatie

Lode Holding BV is de moedermaatschappij van de bedrijven Lode BV, ProCare BV, aXtion BV en Umaco BV. Met een rijke ervaring, historie en een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van Life Sciences is Lode Holding BV al meer dan 65 jaar een toonaangevende partner. Wij willen een bijdrage leveren aan de medische technologie, zorg en een gezonde leefomgeving en daarbij een betrouwbare partner zijn.

Betrouwbaar voor onze klanten, samenwerkingspartners én voor onze eigen mensen. Een gezonde omgeving voor iedereen waar eenieder zichzelf kan ontwikkelen en gedreven wordt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Partners

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart